У Почаєві, що на Тернопільщині, 43-річна Наталія Шилінська за чотири дні до Пасхи потрапила до місцевої лікарні з двосторонньою пневмонією. Лікарі відразу запідозрили у неї COVID-19, та результат підтвердився у день смерті.

Про це повідомляє портал "Медіатор".

Дочка загиблої від коронавірусу розповіла, що у її мами було хворе серце. Час від часу жінка підліковувалася. Зараз COVID-19 підтвердили в усієї сім’ї. Хворий чоловік померлої і дві старших дочки. Під сумнівом лише наймолодша, їй тест робитимуть повторно.

На Буковині коронавірус підтвердився у матері 3 дітей у день смерті


"Ніхто не сподівався, що усе так закінчиться. Ми говорили з нею до останнього, вона жалілася, що їй важко дихати. Без мами зараз важко. Ми її навіть не хоронили, лише тато з двома чоловіками, які копали яму”, – розповідає Інна, дочка померлої.

Наразі вся їх сім'я перебуває на самоізоляції, продукти приносять родичі і залишають. Сім'я каже що переносять коронавірус легко, в температури ні в кого не має.

Де могла підхопити жінка цей недуг рідні не знають, за їх словами жінка більшість часу проводила вдома.

"Мама переважно була вдома, виходила лише в магазин, ні з ким підозрілим не контактувала. Напередодні ходила з старшою сестрою Людою на кладовище прибирати, але там нікого не було. До церкви також не ходила ні вона, ні ми", – зазначає донька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Львівщині вірус підкосив медика, яка лікувала цілі сім'ї - ніхто не застрахований

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українцям не дозволять пом'янути своїх покійних родичів — кладовища закриють для відвідування

Також "Знай.uа" писав, що Львів'янка приховала, що хвора на COVID-19 - діагноз підтвердили у двох лікарів