На Львівщині жінка приховувала, що хворіє COVID-19, і в підсумку заразила лікарів.

Після того як медики дізналися про діагноз, їм довелося самоізолюватися прямо на робочому місці, йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин".

Так, стало відомо, що 58-річна пацієнтка з села Глинськ, Львівської області, яка померла від COVID-19, приховувала від лікарів хворобу і тиждень провела в звичайній районній лікарні.

Скріншоти


"Серед контактів були медичні працівники: лікуючий лікар, медсестри. Також були санітарки, які прибирали в кімнаті. Також можливо заразилася жінка, яка лежала в палаті з хворою", – повідомив заступник головлікаря Жовківської районної лікарні Володимир Боровик.

Після смерті пацієнтки вдалося встановити, що вона зустрічалася з родичкою, яка приїхала з Італії. У результаті жінка заразила мінімум двох лікарів.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать глава Моз Степанов пояснив, як зміняться обмеження. Глава Моз Максим Степанов підтвердив інформацію про продовження карантину.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" , переносять комарі коронавірус – Комаровський дав українцям однозначну відповідь. Доктор Євген Комаровський традиційно відповів на питання про коронавірус

Також "Знай.uа" писав, з собакою гуляти можна, а з дитиною ні, у МОЗ пояснили найбільш суперечливий заборона. Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що парки закрили для відвідування в період карантину