Україна вже довгий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. Через це скасовуються різноманітні культурні заходи та фестивалі. У зв'язку з карантинними заходами у Львові перенесуть святкування Дня міста.

Про це повідомив мер міста, Андрій Садовий.

Так, через пандемію коронавірусу у 2020 році святкування Дня міста переноситься на невизначений термін.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


“Внесені корективи не тільки в наші щоденні звички, але у плани на рік. День міста, який ми звикли святкувати у першу неділю травня, цього року змушені перенести.” – написав мер про це на своїй сторінці у Facebook.

Мер Львова розповів, що дату проведення Дня міста вже оголосять після карантину. Разом зі святкуванням переносять також і відзначення почесними нагородами міста Львова: “Львів’янин року”, “Почесний львів’янин і “Шляхетна родина”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий "докине" львів'янам по 10 тисяч до зарплати, кому пощастить на карантині

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Українцям виплатять допомогу по втраті працездатності — у Фонді соцстрахування назвали суму

Також "Знай.uа" писав, що Кличко ощасливить киян до Великодня, кому підставляти кишені