Львівські медики отримають доплати у розмірі 10 тисяч гривень від мерії міста.

Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет ЛМР у п’ятницю, 10 квітня.

Так стало відомо, що виконавчий комітет Львівської міської ради погодив виділення коштів на матеріальну допомогу у розмірі 10 тисяч гривень працівникам обласної інфекційної лікарні. Згідно з цим рішенням, 237 медичних лікарів і медсестер, які працюють у Львівській обласній інфекційній лікарні із хворими на коронавірус, отримають доплату з міського бюджету.

Андрій Садовий, скріншот з відео
Андрій Садовий, скріншот з відео


На виплату доплати медичним працівникам з міського бюджету виділили 2,7 млн грн. Медикам, які живуть не у Львові, виділено по 12,4 тис. грн, оскільки потрібно сплатити ще додаткові податки.

"Незважаючи чи міська лікарня, чи обласна, ми прийняли рішення що кожен медик чи медсестра, які працюють в екстремальних умовах, наражають своє здоров’я, рятують громадян України, повинні отримати підтримку у розмірі 10 тисяч гривень", – заявив міський голова Андрій Садовий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.