Сьогодні, 20 квітня правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику, котрий намагався вбити знайому у Львові. Наразі потерпіла перебуває у реанімації, лікарі роблять усе щоб врятувати їй життя.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Сихівський відділ поліції 18 квітня надійшло повідомлення від медиків про пацієнтку, госпіталізовану в реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень з діагнозом "численні колоті рани грудної клітини".

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Впродовж декількох годин, оперативники кримінальної поліції Головного управління поліції Львівщини та Сихівського відділу поліції спільно зі слідчими встановили, що тілесні ушкодження потерпілій, 33-річній мешканці Миколаївського району, наніс її знайомий — 48-річний львів’янин.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Вночі, під час з'ясування стосунків чоловік наніс жінці близько двадцяти ударів, ймовірно, викруткою в область грудної клітини.

Слідчі Сихівського відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін до п’ятнадцяти років.

За рішенням суду поліцейські взяли підозрюваного під варту. Досудове розслідування продовжується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше П'яний франківчанин убив дружину і відправив у реанімацію дитину, - "Протаранив стіну на повній швидкості"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом суперечка приятелів обернулася кривавою трагедією, - "знайшов у дворі прут і повернувся в будинок..."

Також «Знай.uа» писав, що У Львові чоловік підірвав себе на подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію