Львівські медики зробили диво, під час семигодинної операції вони врятували молодому хлопцю відрізану бензопилою ногу.

Про це повідомляє інформаційний портал "Zaxid.net".

На Львівщині в місті Червоноград медики врятували 20-річному хлопцеві відрізану бензопилою ногу. Постраждалий згадує, що частина ноги "відлетів далеко убік". Але медикам вдалося пришити її назад. Лікарі сподіваються, що нога не просто приживеться, але і відновиться її функціонал.

В цілому операція тривала сім годин. За словом медиків хлопця врятувало те, що очевидці події оперативно помістили кінцівку в лід. А самого хлопця швидко відвезли в лікарню.


В клініці пацієнту зупинили кровотечу. Щоб уповільнити відмирання тканин, в ногу ввели спеціальний холодний розчин. Кістку зафіксували спеціальним апаратом.

Відновити артерію на стегні було важче: довелося використовувати фрагмент іншої великої судини. Кровотік в травмованій нозі відновили. На наступному етапі нейрохірург провів часткове зшивання нерва, подальші відновлювальні операції відкладені до загоєння тканин.

Хлопець вже четвертий день перебуває в реанімації. У юнака велика крововтрата, також лікарі побоюються ниркової недостатності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кличко розповів, коли в Києві скасують карантин, і пригрозив новими штрафами.

Як повідомляв портал Знай.uа , українцям офіційно заборонили виходити з дому.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в Кабміні наплювали на карантин і маршруткам дозволили набирати більше 10 пасажирів.