У понеділок, 13 квітня з Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні “Охматдит” виписали дитинку, у якої підозрювали захворювання на коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє Роман Лобай, голова опікунська ради КЗ ЛОДКЛ “ОХМАТДИТ” на сторінці лікарні у Facebook.

“Щастя сьогодні – коли здоровою виписали першу дитинку у якої була підозра на COVID-19.
Реанімація новонароджених пережила багато емоцій, але спрацювали, як команда професійних медиків.
Дякую !” – написав Роман Лобай.

Щастя сьогодні - коли здоровою виписали першу дитинку у якої була підозра на COVID-19. Реанімація новонароджених пережила багато емоцій, але спрацювали, як команда професійних медиків. Дякую !

Geplaatst door Роман Лобай op Maandag 13 april 2020

Нагадаємо, на Львіщині зафіксовано одужання від коронавірусу Covid-19, про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації. Як було зазначено в повідомленні, одужала пацієнтка, яка захворіла на коронавірус. У 50-річної жінки діагностували Covid-19 після того, як вона повернулася з Німеччини. Вона перебувала на амбулаторному лікуванні. У повідомленні наводять слова в. о. директора департаменту охорони здоров'я Львівської обласної державної адміністрації Андрія Васька, про те, що перший результат тесту на коронавірус у цієї пацієнтки виявився позитивним, а ось другий і третій тести - негативними.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пандемія в Україні та світі - скільки заражених померли та одужали, дані на 13 квітня

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині від коронавірусу одужав іще один українець - привіз "сувенір" з Німеччини

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом хвора на коронавірус жінка народила хлопчика - що з дитиною, українці затамували подих