На Львівщині начальника відділення Личаківської виправної колонії №30 викрили на хабарі.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

Так стало відомо, що на Львівщині Слідчі ДБР та оперативники СБУ викрили начальника відділення Личаківської виправної колонії №30 на отриманні хабара. Відомо, що він отримував неправомірну вигоду у розмірі 12 тисяч гривень.

Фото зі сторінки прокурорки Львівщини Ірина Діденко


У ходу слідства виявили, що за ці гроші 35-річний посадовець обіцяв розв'язувати питання щодо умовно-дострокового звільнення особи, яка відбуває покарання у колонії. Відомо, що для цього начальник виправної колонії сприяв тому, щоб спостережна комісія прийняла позитивне рішення стосовно засудженого. Що він нібито сумлінною поведінкою довів своє виправлення, а отже заслуговує на дострокове звільнення.

Фото зі сторінки прокурорки Львівщини Ірина Діденко


Відомо, що службовця затримали "на гарячому", коли він отримував частину хабаря. Наразі тривають першочергові слідчі дії.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Також готуються підозри та клопотання про обрання запобіжного заходу.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нагадаємо, що на Львівщині Національне антикорупційне бюро затримало на гарячому головного тюремника області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", по одному фото стало зрозуміло, хто розумніший - Аваков чи Гончарук.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Кровосіся" отримав квиток в Європу - Рада ЄС зняла санкції з Азарова і Савицького.