У Львівській області, у місті Борислав, дезінфекцію вулиць проводять за допомогою незвичного обладнання – снігових гармат. Про це повідомив місцевий міський голова Ігор Яворський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, обладнання надали безкоштовно – місцевий гірськолижний комплекс «Буковиця». Із снігових гармат засіб для дезінфекції на основі хлору розпилюється вулицями міста: Дрогобицькій, Міцкевича, Весняній, Шевченка.

Мер Борислава також додав, що наразі у місті не зафіксовано жодного випадку захворювання на смертельно небезпечний коронавірус, та подякував мешканцям за те, що сумлінно дотримуються режиму самоізоляції.

Скрін, Facebook Ігор Яворський

Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Тих містян, які нещодавно повернулися з-за кордону та перебувають на самоізоляції, а також тих, хто перебуває у групах підвищеного ризику, оглядають спеціалізовані мобільні бригади.

Нагадаємо, комендантська година в Україні - в яких галузях запровадять жорсткі обмеження.

Як повідомляв Знай.uа в Україні через карантин частіше стали займатися сексом 13% чоловіків і 5% жінок – опитування.

Знай.uа писав, Кличко встановив "усміхнені" білборди під час карантину за гроші киян, - депутат Київради.