Комендантську годину у Львові вводити не збираються. Замість цього львів'янам тільки рекомендують на вихідних поменше бувати в людних місцях і не користуватися громадським транспортом. Таку рекомендацію опублікував на своїй сторінці в Facebook голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький.

За його словами, жителям області краще утриматися від активних переміщень з 13:00 суботи (11 квітня) і до 6:00 понеділка (13 квітня), і не виходити на вулиці, щоб якомога ефективніше протистояти поширенню коронавіруса.

Звертаюся до кожного мешканця Львівщини! До кожного без винятку! Прошу Вас утриматись від пересування і перебування у громадських місцях на цих вихідних. Від 13.00 суботи до 6.00 понеділка. Ці обмеження вводяться задля збереження нашого з Вами здоров’я та мінімізації поширення захворюваності серед населення! Будьте здорові і залишайтесь вдома!

Geplaatst door Максим Козицький op Donderdag 9 april 2020

Поліція бере під контроль пересування всього автотранспорту на кордоні області, починаючи з 11 квітня і до того часу, як будуть зняті карантинні обмеження.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

При цьому у Львові на вихідних аптеки і магазини продовжать працювати у звичайному режимі, без додаткових обмежень.

Усі повідомлення про запровадження у Львові комендантської години мер міста Андрій Садовий на своїй сторінці у Telegram назвав фейком, при цьому нагадавши про необхідність медичної маски і рукавичок для тих, хто все-таки вийде на вулицю на вихідних.

Нагадаємо, на Великдень українські кордону чекають на другу хвилю заробітчан де і як можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин для українців послаблять, в Моз назвали точні терміни.

Також Знай.uа писав, Зеленський пояснив, що чекає працівників після повернення додому.