Україна вже тривалий час знаходиться на карантині через пандемію коронавірусу. Через це у Львові закрили практично всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Також карантинні заходи торкнулися і деяких обмежень у громадському транспорті.

З 6 квітня Кабмін ввів додоткові карантинні заходи. Тепер городянам не можна гуляти в парках і прирічкових зонах, за порушення цього загрожує штраф.

Скріншоти


Щоб львів'яни більше дотримувалися карантину, по трьом містам області проїхався власник ритуальної фірми з труною з написами "Карантин" і "Сиди вдома". Відповідне відео з'явилося в Youtube.

Таку своєрідну акцію чоловік провів спільно з місцевими журналістами і пояснив її бажанням спонукати людей дотримуватися умов карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.