Львівські поліцейські викрили злочинця, який причетний до вбивства львів’янина. Ним виявився 37-річний житель Львова, який мав із убитим конфлікт.

Про це проінформувала пресслужба поліції Львівської області.

вбивство у Львові, фото Національної поліції
вбивство у Львові, фото Національної поліції

Наразі підозрюваний перебуває під вартою. За скоєний злочин йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

“Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний 37-річний житель Львова. 23 березня близько опівночі під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший наніс старшому кілька ударів по голові, що спричинило смерть”, – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

убивство у Львові, джерело zaxid.net
убивство у Львові, джерело zaxid.net

Слідчі Галицького відділу поліції повідомили затриманому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

убивство у Львові, джерело zaxid.net
убивство у Львові, джерело zaxid.net

Нагадаємо, 24 березня у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смерековій у Львові біля спортивного майданчика виявили тіло чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Це був 43-річний львів’янин. На його тілі виявили ознаки насильницької смерті, зокрема, у чоловіка серйозні травми голови. Попередньо відомо, що чоловіка сильно побили. Причину смерті встановить експертиза.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кілер в шафі? Підозрюваний у розправі львів'янин повторив пікантний "трюк" спійманих на зраді коханців

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили битами і підпалили"

Також «Знай.uа " писав, що Під Харковом озвірілий Отелло спотворив обличчя красуні-коханої, поставивши хрест на молодому житті