Вранці у вівторок, 24 березня, на Високому замку у Львові знайшли мертвого львів'янина з ознаками насильницької смерті. Зараз поліцейські розшукують причетних до вбивства чоловіка.

Як повідомили у поліції Львівщини, о 7:45 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Смерековій у Львові біля спортивного майданчика виявили тіло чоловіка. Правоохоронці встановили особу загиблого. Це 43-річний львів’янин. На його тілі виявили ознаки насильницької смерті, зокрема, у чоловіка серйозні травми голови. Попередньо відомо, що чоловіка сильно побили. Причину смерті встановить експертиза.

убивство у Львові, джерело zaxid.net
убивство у Львові, джерело zaxid.net

убивство у Львові, джерело zaxid.net
убивство у Львові, джерело zaxid.net

убивство у Львові, джерело zaxid.net
убивство у Львові, джерело zaxid.net

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На місці працюють працівники правоохоронних органів.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від семи до пятнадцяти років, проводиться досудове розслідування. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання особи чи групи осіб, причетних до скоєння вбивства та встановлюють обставини скоєння злочину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Понівечене тіло знайшли на рейках: трагедія змусила здригнутися Київ

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом озвірілий онук задушив бабусю і чиркнув сірником, копи "позеленіли" від побаченого

Також «Знай.uа " писав, що На очах у малолітніх дітей чоловік зарізав власну дружину, тещу та тестя, деталі