На Львівщині суд визнав винним чоловіка, який всадив шампур у живіт свого друга, завдавши йому моральну травму і тяжкі тілесні ушкодження.

Судове рішення, фото: info-rm.com
Судове рішення, фото: info-rm.com

Подробиці інциденту повідомляє Zaxid.net з посиланням на інформацію суду.

Суд призначив йому п’ять років тюрми, однак звільнив від відбування покарання, призначивши три роки іспитового терміну. Окрім того, зловмисника зобов’язали сплатити потерпілому 110 тис. грн компенсації.

Інцидент традиційно "підігрів" алкоголь - у матеріалах сказано, що влітку компанія знайомих відпочивала біля озера у селі Старий Яричів та смажила шашлики. Між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один вдарив іншого шампуром у живіт. На місце події не викликали швидку, а чоловіки просто роз’їхалися по домівках до Львова. Уже дружина потерпілого повідомила поліції, що її чоловік у лікарні і йому роблять термінову операцію.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Лінійна рана передньої черевневої стінки на рівні лівого підребер`я, яка проникала в черевну порожнину з наскрізним ушкодженням шлунка, тонкої кишки, верхньої брижової артерії з масивним крововиливом в черевній порожнині", - йдеться у висновку судово-медичних експертів.

Лікарня, фото: Уніан
Лікарня, фото: Уніан

Суд визнав нападника винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, призначивши йому п’ять років за гратами, замінивши пізніше покарання з іспитовим терміном у три роки.

Окрім того зловмисника зобов’язали виплатити потерпілому 100 тис. грн моральної шкоди та 10 тис. грн матеріальної компенсації.

Нагадаємо, жорстоке убивство одразу декількох людей на Волині приголомшило Україну, трагедія сталася за нез'ясованих обставин.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Харкові місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем.

Також Знай.uа повідомляв, що у Львові п'яний киянин зарізав львів'янина. Інцидент стався рано вранці, 31 жовтня під час зйомок фільму.