Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Нацполіції отримали інформацію про чоловіка, якого розшукують іноземні колеги за шахрайство, відмивання коштів та участь в організованому злочинному угрупованні. За оперативною інформацією, він міг переховуватися на території Львова.

У понеділок, 30 березня, оперативники затримали 57-річного чоловіка біля його місця проживання. Про затримання одразу повідомили правоохоронні органи Польщі, які оголосили цього чоловіка в міжнародний розшук за скоєння декількох злочинів.

затриманий злочинець, фото Національної поліції
затриманий злочинець, фото Національної поліції

За скоєння злочинів на території Польщі затриманого було визнано винним і засуджено до чотирьох років позбавлення волі, повідомили у департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Наразі, злочинцю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. До надходження запиту про його видачу від компетентних органів Республіки Польща чоловік перебуватиме в СІЗО.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві банда злодіїв "роздягала" машини на очах у водіїв, диявольська схема працювала безвідмовно

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Клондайк для мародерів": у поліції заговорили про введення комендантської години

Також «Знай.uа " писав, що Тримали в страху все Закарпаття — СБУ знешкодила небезпечне бандитське угрупування на чолі з депутатом