У Львові ввели карантин через коронавірус. Зокрема, заборонені масові заходи, не працюють кінотеатри, школи, дитячі садки та інші навчальні заклади, скасовані всі конференції. Ситуацію в місті прокоментував його мер Андрій Садовий ефірі «Канал 24».

За його словами, львів'яни схвалюють введення обмежувальних заходів. Продуктові магазини і аптеки продовжать роботу в звичайному режимі, деякі перейдуть на цілодобове чергування. Місто закупило препарати для штучної вентиляції легенів.

«У Львові зараз їх близько сотні, але через два-три тижні може знадобитися набагато більше», - зазначив мер, додавши, що у вільному продажу таких ліків немає.

Крім того, в лікарнях готують додаткові місця для можливих хворих. Вже готові приймати пацієнтів три сотні додаткових ліжок.

Він зазначив, що влада працює над розширенням кількості ліжок у лікарнях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На час карантину Садовий порадив городянам добре відіспатися, харчуватися здоровою їжею і зміцнити імунітет.

"Цей світ не просто зміниться – ми його не впізнаємо. Те, що було до цього часу, це буде абсолютно інша реальність, яку ми навіть не можемо уявити", – впевнений Садовий.

Як повідомляв Знай.uа, інфекціоністи повідомили про першої смерті від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.uа писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайною, якби не час, просьбой.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутність масок у персоналу, масовістю відвідування цих закладів, веганстве або нездорової їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.