На Львівщині маленька дитина випала з вікна квартири, а батьки цього навіть не помітили. Про це повідомляють «Надзвичайні новини».

Як зазначається, трирічна дівчинка перебувала на балконі третього поверху, та не втрималася і випала з вікна. За словами сусідів, які стали свідками шокуючої події, дитина після падіння з десятиметрової висоти змогла самотужки піднятися з землі та намагалася відчистити свій одяг.

Небайдужі люди кинулися на допомогу малечі, викликали на допомогу бригаду швидкої допомоги. Прибулі на місце події медики оглянули дівчинку та заявили, що її життю нічого не загрожує.

Разом із тим, батьки дитини так і не відреагували на нещасний випадок. За словами односельців, матір вже сьомий рік поспіль зловживає алкоголем та абсолютно не цікавиться малечею. За весь час перебування дитини у лікарні батьки жодного разу її не провідали та не поцікавилися її станом.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Xiaomi представила бюджетний кондиціонер за ціною смартфона: фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Xiaomi випустила підлоговий кондиціонер за $520: головні особливості

Також "Знай.ua" писав, Діти і кондиціонер: Комаровський розкрив головну проблему і порадив, що робити.