В селі на Буковині, яке вважається епіцентром розповсюдження коронавірусу налякані через масові повернення заробітчан з Італії.

Про це повідомляє ТСН.

Наразі Чернівецька область вважається епіцентром розповсюдження коронавірусу.На Буковині наразі підтверджених підозр більше, ніж на всій решті території країни. На території області вже третій день діє режим надзвичайної ситуації. А на околицях села Колінківці, яке й стало епіцентром встановили блокпости.

Село Колінківці розташоване за 20 кілометрів від Чернівців. Тут 5 тисяч мешканців, і саме це село нині вважається епіцентром інфекції. Тут уже підтвердили 6 випадків захворювань на коронавірус.

Скріншот із відео

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На в’їзді та виїзді з Колінківців і ще трьох сусідніх сіл встановили бетонні блокпости, зупиняють усі автівки. Тут чергує поліція, рятувальники та медики. У водіїв та пасажирів вимірюють температуру. При цьому місцеві жителі неабияк як налякані, адже в село нещодавно масово повертались заробітчани з Італії. Відзначимо, що окрім шести підтверджених випадків захворювання, в селі ще зафіксовано кілька десятків підозр на коронавірус.

"Тут великий список людей, за яким ведеться спостереження, треба було взяти мазки. Загалом 27", – розповідає лікар Колінківської лікарні Олег Банар.

Якщо будуть нові хворі в Колінківцях, то тут взагалі можуть перекрити в'їзд та виїзд.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані МОЗ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри за областями. Кількість підозр на інфікування зростає з кожним днем

Також "Знай.ua" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь та дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу