Середня заробітна плата одного працівника у січні 2020 року становила 9782 грн, що на 18,8% більше з аналогічним періодом січня 2019 року.

Про це пише Depo.Львів з посиланням на пресслужбу Головного управління статистики у Львівській області.

Індекс реальної заробітної плати у січні 2020 року відносно січня 2019 року становив 114,3%.

"Загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій на 1 лютого 2020 року склала 130,3 млн грн. Порівняно з 1 січня 2020 року сума боргу скоротилась на 3,0%, або на 4,0 млн грн", – сказано у повідомленні.

Зарплатня
Зарплатня
glavcom.ua

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За інформацією сатистиків, сама велика частка заборгованої суми із виплати заробітної плати зосереджена саме у промисловості (81,2%, або 105,7 млн грн).

84,3% боргу припало на економічно активні підприємства, 12,2% – на економічно неактивні, 3,5% – на підприємства-банкрути. На економічно активних підприємствах працівникам заборгували 109,8 млн грн.

"Станом на 1 лютого 2020 року кількість працівників, які несвоєчасно або не у повному обсязі отримали свої заробітні плати, становила 9,4 тис. людей. У середньому одному працівнику не виплатили 11,7 тис. гривень", – розказали в управлінні статистики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українцям грошима компенсують карантин, війська увійшли до Києва, Зеленський записав звернення - головне за ніч

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українцям на карантині повернуть 50% зарплати – хто буде платити?

Також «Знай.uа " писав, що Коронавірус підкосив улюблену країну українських заробітчан, тепер жодної роботи та гарної зарплатні