У Львові обрали найкращого двірника 2020 року. Ним став Мирослав Новоставський, котрий отримував цю нагороду вже і раніше. Про це інформує ЛМР.

“Найкращий двірник Львова 2020. Маємо хорошу традицію до Дня працівника житлово-комунальних послуг. Вітаємо найкращого двірника Львова — Мирослава Новоставського з ЛКП «Південне» у Франківському районі міста. Пан Мирослав, до речі, вже вдруге перемагає у цій номінації. Нагорода — поїздка для двох на Святу землю, яка планується після того, як вщухне пандемія”, — сказано в повідомленні.

скріншот із ФБ
скріншот із ФБ

двірник, джерело : ЛМР
двірник, джерело : ЛМР

Конкурс повністю народний. Мешканці міста подавали свої кандидатури двірників, роботою яких вони задоволені. На Гарячій лінії міста відбулося голосування. Львів’яни подали на участь у конкурсі аж 41 кандидатуру.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомили на «Гарячій лінії міста», Львівська міська рада також відзначає кращого двірника в кожному районі міста: Галицький район — Любов Крив’як (ЛКП «Старий Львів»), Залізничний район — Надія Дмухівська (ЛКП «Сяйво»), Личаківський район — Євгенія Логін (ЛКП «Господар»), Сихівський район — Галина Тихович — (ОСББ «Хоткевича»), Шевченківський район — Оксана Більо — (ЛКП «Балатон-409»). Кожен з названих переможців отримає нагоду — подорож Україною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Дніпрі сміття обмінюють на подарунки: куди тягнути відходи

Як повідомляє портал «Знай.uа» Недопалок повз урну в Києві може коштувати 2 тисячі гривень: любителів смітити будуть жорстко карати

Також «Знай.uа " писав, що Пенсіонерка з мітлою загинула у центрі Львова, замішаний "гастролер" з Києва