Не так давно, на автодорозі Трускавець-Борислав сталась ДТП, в результаті якої зіштовхнулись два автомобіля – “Кіа Cerato” та “Volkswagen Passat CC”.Як стало відомо, то пасажир однієї автівки “Кіа Cerato” помер. Про це пише 03247.com.ua

Аварія сталася ще 27 лютого, тоді за словами очевидців, водій Volkswagen Passat CC, рухаючись в напрямку Трускавця й не переконавшись в безпечності обгону, виїхав на зустрічну смугу.

Авто перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки, зіштовхнувся з автомобілем Кіа Cerato, який рухався по своїй смузі з Трускавця у сторону Борислава.

ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua
ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua

ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua
ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua
ДТП на Львівщині, джерело :03247.com.ua

Стан обох водіїв був задовільний, а от у пасажира Кіа Cerato, який на момент аварії знаходився на задньому сидінні, діагностували перелом тазових кісток.

Натомість у пасажира, який сидів на передньому сидінні Кіа Cerato, діагностували гематому в голові, безліч переломів, була підозра на перелом хребта.

“Стало відомо, що пасажиром переднього сидіння Кіа Cerato був Корнак Михайло Михайлович, голова ОСББ “ГАРНА ОСЕЛЯ-2016″.Та на жаль, сьогодні, 9 березня від отриманих травм він помер у лікарні. ” – було сказано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові таксист Uber збив чоловіка на переході, удар пекельної сили - кадри "чорного" 8 Березня

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Львівщині водій збив пішохода і кинув помирати на узбіччі, жорсткі кадри

Також «Знай.uа " писав, що У Львові шумахер збив людей, газонувши на переході - деталі безглуздої аварії