Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через хулігана, що розбив вікно автівки, на Львівщині загинуло двоє людей, іще двоє тяжко травмовані.

Ввечері 25 серпня у селі Славське Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули люди. Мотоцикл, який їхав по дорозі, створив аварійну ситуацію, через що перед ним різко загальмував автомобіль BMW. Такі дії розлютили мотоцикліста, він розбив бічне дзеркало авто і поїхав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Водій BMW вирішив його провчити, наздогнавши. Але під час погоні іномарку почало носитиі вона на шаленій швидкості злетіла у кювет.

У салоні автівки перебували двоє чоловіків, 34 та 36 років, які загинули одразу на місці, та дві жінки, 24 і 30 років, які сильно травмувалися та отримали численні переломи. Зараз обидві жінки знаходяться у реанімації у важкому стані.

Пані Марія, свідок смертельної пригоди, розповіла: " На BMW ми відразу звернули увагу, за дві хвилини до біди водій нас перегнав на шаленій швидкості. Поки ми доїхали, вже сталося горе. Навколо машини була натовп, поліція і лікарі. Сказали, що у чоловіків не було шансів… Видовище було не для людей зі слабкими нервами".

Нагадаємо, що у Львові невідомий автомобіль скоїв наїзд на жінку та втік з місця аварії.

Як повідомляв портал Знай.ua, у понеділок, 26 серпня, на трасі Одеса-Київ сталося ДТП. В результаті аварії один з автомобілів отримав сильні пошкодження.

Також Знай.ua писав про те, що в Дніпрі два автомобілі зіткнулися лоб у лоб, внаслідок цього один з водіїв загинув на місці пригоди.