В ніч на 9 березня о 00:45 по вулиці Городоцькій біля приміського вокзалу у Львові сталася аварія- таксі Uber збило пішохода.

Про це повідомив очевидець події Віктор Козаков у телеграм-каналі «Варта-1».

Скріншот з Facebook
Скріншот з Facebook

Зазначається, що водій автомобіля таксі “Рено ВС1904НХ” збив людину. За попередньою інформацією людину збили на пішохідному переході.

ДТП Львів, джерело : Facebook
ДТП Львів, джерело : Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

ДТП трапилась у понеділок, 9 березня, близько 1:00 ночі на вул. Городоцькій, 112. За попередньою інормацією, автомобіль Renault Sandero збив чоловіка на пішохідному переході біля приміського вокзалу. Постраждалого пішохода госпіталізували медики швидкої допомоги. На фото видно, що ДТП сталася на пішохідному переході.

ДТП Львів, джерело : Facebook
ДТП Львів, джерело : Facebook

Як уточнила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, за кермом таксі був 60-річний мешканець Львова. Особу постраждалого теж встановили – це 40-річний львів'янин.

Правоохоронці з'ясовують обставини наїзду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві Mercedes і Honda зіткнулися лоб у лоб, покалічених людей вирізали з машин - відео не для слабкодухих

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові оштрафований чоловік кинувся під колеса копам і вдав, що його збили - відео, варте "Оскару"

Також «Знай.uа " писав, що П'яний "казанова" у київській маршрутці побив дівчину-копа, - не прийняла його залицянь