Мешканців Львівщини попереджають про велику воду у річках, у зв’язку з вiдлигою та опадами.

У прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області повідомили, що у зв’язку з вiдлигою та опадами, 04 – 05 березня на річках басейнів Сяну, Днiстра очікується підйом рiвнiв води на 0,3 – 1,3 м над рівнями.

“Просимо відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”,- зазначається у повідомленні.

попередження, скріншот з ФБ
попередження, скріншот з ФБ

Як стало відомо, то у Славському течія річки знесла автомобіль під час спроби водія перетнути брід.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

4 березня о 12 годині дня до рятувальників надійшло повідомлення від очевидця про те, що в селі Славсько в річці Опір знаходиться автомобіль з водієм, якого зносить течія.
До місця події негайно виїхали рятувальники. На момент прибуття надзвичайників до місця події з’ясувалось, що під час переїзду броду річки Опір, течія понесла авомобіль "SUBARU Forester" в середині якого у пастці знаходиться чоловік, 1993 року народження.
Рятувальниками за допомогою рятувальної мотузки було витягнули водія з тонучого автомобіля та доставили на берег ріки. Після чого проводилися роботи по буксируванню автомобіля. Для надання допомоги було залучено 12 чоловік та 2 одиниці техніки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Стихія вмиє Львів крижаним дощем 7 березня

Як повідомляє портал «Знай.uа» Львів перетвориться на сонне царство 6 березня, буде похмуро та тепло

Також «Знай.uа " писав, що Після температурних рекордів тепла, на Україну обрушаться дощі – чого чекати від погоди найближчими днями