У суботу, 7 березня, Львів зануриться в похмуру і дощову атмосферу. Про це попередили на сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день опуститься до 5-8 градусів тепла, а вночі ще нижче – до 6 градусів вище нуля.

Надзвичайно теплим цей день, 7 березня, у Львові було в 2002 році, тоді на градусниках завмер показник у 12,2 градуси тепла. А незвично холодною – у 1993 році, коли морози доползи до позначки в 18,9 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 7 березня, Укргідрометцентр

У народі в цей день поминался преподобний Мойсей Білозерський, а також Маврикій. В цей день зазвичай помічали перших граків, які повернулися з теплих країв. Якщо до цього часу вже встигали повернутися шпаки, то не за горами тепла і сонячна весна.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Крім того, до цього дня жайворонки заспівували свою першу пісню, поверталися качки на озера, в полях можна було помітити перепелів.

За народними прикметами, якщо день 7 березня був холодним, то літо скоріш за все буде дощовим.

Як повідомляв Знай.ua нещодавно стало відомо, що в Україні вже є хворі коронавірусом. Українцям розповіли, які заходи будуть вживатися і як збираються госпіталізувати хворих цією страшною хворобою.

Також Знай.ua писав, на дворі березень і пора платити за зимовим рахунками, а за прострочення оплати за газ тепер потрібно буде сплатити ще більше. Українцям підготували штрафи за кожний день прострочення і розповіли, скільки доведеться платити.

Нагадаємо, цей місяць буде насичений православними святами, хоча найголовніше це те, що зараз триває Великий піст перед Пасхою, а значить є заборони на їжу, на справи і думки.