У Львові рятувальники збирали велику кількість розлитої ртуті просто посеред вулиці неподалік від житлових будинків. Про це розповіли у місцевому управлінні ДСНС.

Як зазначається, про розлиту небезпечну речовину рятувальникам повідомили у вівторок, 3 березня, близько 15:30. У повідомленні зазначалося, що розлив металевої ртуті виявили на відкритій ділянці за адресою Кривчицька Дорога, 81-а.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Прибулі на місце події спеціалісти у спецкостюмах хімічного захисту зібрали розлиту смертельно небезпечну речовину та провели необхідні заходи з демеркурізації зараженої території.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Загалом вдалося зібрати приблизно 1 кілограм 300 грам металевої ртуті. Наразі мешканцям прилеглих будинків нічого не загрожує, зібрану речовину передали для подальшої утилізації на спецпідприємстві.

Нагадаємо, у Львові таксист-наркоман тримає в страху усе місто: "Робить це тільки ночами".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.