На Львівщині після кількох днів пошуків розшукали жінку із двома дітьми.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Львівської області.

У четверг, 5 березня львівські правоохоронці розшукали та повернули додому жінку із двома дітьми. Відомо, що у Старосамбірське відділення поліції із заявою про зникнення своєї 36-дружини та двох дітей, віком 5 та 11 років, звернувся 48-річний мешканець одного із сіл району.

Правоохоронці розшукали зниклих, фото поліції Львівщини

За словами чоловіка, його дружина з дітьми пішли з дому 1 березня, наступного дня гостювали у родичів у Самбірському районі, а далі зв’язок із ними було втрачено. Чоловік намагався розшукати їх самостійно, але безрезультатно.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці негайно оголосили матір і дітей у розшук, до якого були залучені співробітники усіх служб та підрозділів територіального відділу поліції.

Правоохоронці знайшли жінку з дітьми у сусідньому Самбірському районі, де вони перебували у знайомих. Розшукані здорові та неушкоджені, наразі поліцейські доставили їх додому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.ua" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також "Знай.ua" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.