Оперативники Служби безпеки України у Львівській області запобігли вербуванню переселенця з Луганщини, який проживає на Львівщині, «псевдоспецслужбами» так званих «Л/ДНР».

Про це 3 березня повідомила пресслужба управління СБУ у Львівській області.

Контррозвідники Служби безпеки України встановили, що представники так званої «псевдоспецслужби ЛНР» через соціальні мережі, в даному випадку «Вконтакте», вербували вимушених переселенців для повернення на тимчасово окуповані території та участі в бойових діях.

У Львівщині оперативники спецслужби виявили переселенця з Луганщини, з яким за завданням «псевдоспецслужб» вийшов на контакт у соцмережі знайомий представник НЗФ із пропозицією приєднатися до терористичного угруповання, при цьому обіцяючи величезні заробітки.

скріншот сторінки СБУ в Facebook
скріншот сторінки СБУ в Facebook

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У СБУ нагадали, що за участь у незаконних збройних формуваннях передбачена відповідальність за ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Санкція статті – до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Зеленський дав надію тисячам переселенців: "Повинні отримати безкоштовно"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На що готові українці заради субсидій: забувають про чоловіків, машини і нерухомість

Також «Знай.uа " писав, що Виплати переселенцям з Донбасу в 2020 році: хто зможе розраховувати на надбавку