У Львові сталася ДТП за участі п’яної компанії. На місце події водій автомобіля Renault викликав свою маму. Про це розповіли у спільноті «Варта 1».

Зазначається, що аварія трапилася на вулиці Кульпарківській. Зіштовхнулися два авто – Renault, у якому перебували молодики напідпитку, та машина марки Lanos сервісу таксі Uber.

При цьому в автомобіля таксі постраждав капот, а у другої машини – вся ліва частина. Внаслідок зіткнення сильно постраждала жінка, яка їхала в таксі на пасажирському місці, її госпіталізували.

У салоні Renault було четверо хлопців, які не лише перебували у стані алкогольного спяніння, але й продовжили пиячити, коли на місце події прибули правоохоронці. Хлопець, який був за кермом автомобіля, ігнорував вимоги поліцейських пройти тест на алкоголь на місці, та постійно розмовляв із кимось по телефону.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З розмови хлопця зрозуміло, що він просив у когось дати йому номер телефона якогось Валерки, та стверджував, що таксі врізалося в його авто.

Через деякий час на місце аварії прибула матір водія, яка викликала карету швидкої допомоги та відвезла сина до лікарні.

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також "Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.