Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив надання матеріальної допомоги учасникам АТО. Йдеться про одноразову матеріальну допомогу на вирішення соціально-побутових питань учасникам антитерористичної операції/операції об’єднаних сил — мешканцям міста Львова. Цього разу допомогу в розмірі 100 тис. грн. отримають 70 учасників бойових дій на Сході України.

Хто отримає допомогу:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


За час дії програми, а саме з 2016 року, уже 3 170 учасників АТО/ООС мають таку матеріальну допомогу на загальну суму 317 млн грн. Програма діятиме по 2020 рік, і на її фінансування виділено 600 млн грн. На практиці, вже майже 50% зареєстрованих учасників бойових дій цю допомогу отримали.Розповіла заступниця начальника міського управління соціпльного захисту Леся Дронь.

Нагадаємо, раніше Виплати переселенцям з Донбасу в 2020 році: хто зможе розраховувати на надбавку

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кличко "розкрив гаманця" з нагоди свята: хто з киян отримає гроші вже сьогодні

Також «Знай.uа " писав, що На старості без грошей не залишимося - українцям пояснили, як отримати пенсію без стажу