У Львові хлопця «викрали» посеред вулиці та вивезли у невідомому напрямку. Про це повідомили у пресслужбі львівської Патрульної поліції у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, до поліції зміг зателефонувати сам потерпілий, перебуваючи у багажному відділенні автомобіля викрадачів. Він повідомив, що його пізно ввечері викрали невідомі люди поблизу стадіону, на вулиці Клепарівській.

Хлопцеві – 18 років. Він йшов вулицею, коли двоє невідомих звернулися до нього із проханням прикурити. У цей момент вони кинулися на жертву, зв’язали її, вдягнули на голову мішок, закинули у багажник авто та кудись повезли. Хлопець почув, що нападники збираються вивезти його до лісу та планують вимагати за нього викуп у батьків.

Викраденому вдалося подзвонити до поліції та повідомити про інцидент. Правоохоронці відслідкували дзвінок та визначили, де перебуває авто викрадачів – на вулиці Джерельній. Там вони побачили, як з багажника машини двоє невідомих дістають зв’язану людину.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Поліцейські звільнили заручника. Виявилося, що насправді викрадення інсценували друзі хлопця, який цього дня відзначав свій День народження. Так друзі хотіли привітати іменинника.

Усіх їх доставили до поліцейського відділку для з’ясування усіх обставин події.

Нагадаємо, раніше у Німеччині неадекват відкрив вогонь по натовпу, є загиблі та поранені

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Львовом банда в масках вдерлася до глави лісгоспу, орудували звірі: закатували на очах у дітей

Також "Знай.ua" писав, що неадекват відкрив прицільний вогонь у нічному клубі, півтори десятки постраждалих: кадри безладу