На Львівщині, у місті Радехів, зловмисники напали на родину лісника, катували дорослих та забили до смерті його дружину. Про це стало відомо з повідомлення поліції області.

Як зазначається, напад на помешкання директора державного підприємства «Радехівське лісомисливське господарство» Степана Данькевича стався ввечері 22 січня.

Четверо зловмисників, ховаючи обличчя під масками, увірвалися до будинку, в якому захопили 61-річного чоловіка, трьох жінок віком 34, 59 та 87 років, та двох дітей – однорічне немовля та п’ятирічного малюка.

Злочинці зв’язали дорослих, били жінок і катували власника будинку. Вони вимагали виказати місце, де сховані гроші та коштовності, однак не досягли своєї мети і втекли, захопивши лише незначні кошти.

Через побої дружина власника будинку загинула на місці, а сам чоловік із ножовими пораненнями опинився у лікарні.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

У Держлісагентстві України наголошують на тому, що напади на лісників в Україні почастішали.

Нагадаємо, що у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", біля нічного клубу в Канзас-Сіті бойовик відкрив вогонь по людям.

Також "Знай.ua" писав, що на заході Сполучених Штатів Америки, в штаті Юта, де раніше відбулася стрілянина біля одного з місцевих навчальних закладів, сталася нова трагедія.