У Львові відчайдушні матусі, щоб скоротити дорогу, вирішили перебігти разом з колясками просто перед автомобілями.

Відповідне відео опублікували в соціальній мережі facebook в спільноті "Варта - 1".

Так, у Львові на одній з вулиць міста дві матусі з колясками вирішили перейти дорогу просто по проїжджій частині. В той момент по дорозі їхало кілька машин.

Скріншоти


Варто відзначити, що неподалік від цього місця знаходиться підземний пішохідний перехід, і там вони змогли б з легкістю переправится на потрібний бік без ризику для життя.

" Придумайте назву для таких безмозглих мамаш , це пі...ц !!! Просто над пішохідним переходом. Дайте кулемета, хочеться їх розстріляти ", - сказано в повідомленні "Варта - 1".

Скріншот

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Києві небайдужий перехожий врятував дітей від загибелі. Проходячи повз паркову чоловік почув розпачливі крики дітей

Як повідомляв Знай.uа на Франківщині 30-річний чоловік попався на вудку шахраїв. Він думав, що купує трактор, а в результаті залишився ні з чим.

Знай.uа писав, що в Запоріжжі горе-мати замкнула виснажених дітей в квартирі і "забула".