Найстаріший у Львові нічний клуб Picasso закривається після 23 років роботи.

Про це повідомили на Facebook-сторінці клубу.

Незабаром у Львові закриють найстаріший нічний клуб. На 29 лютого у клубі Picasso вже запланований прощальний концерт, на якому власник хоче зібрати колишніх та теперішніх працівників та друзів клубу. На прощальній вечірці виступить голландська співачка Loona.

Найстаріший нічний клуб Львова оголосив про закриття


"Це буде і закриття, і 23-й день народження клубу водночас", - розповів власник клубу Роман Кравчишин.

Власник розповів, що останні кілька років клуб працював не так успішно як раніше. Роман Кравчишин впевнений, що сучасній молоді вже не цікаве таке поняття як дискотека.

Найстаріший нічний клуб Львова оголосив про закриття


"Це абсолютно свідоме рішення. Мені здається, що в Україні немає клубів, які б так довго пропрацювали, 23 роки це солідно" – додав власник.

Незабаром у Picasso закінчується і договір оренди. Будинок колишнього кінотеатру «Зірка» на вул. Зеленій, 88, де і розташований клуб, Роман Кравчишин орендує у міської ради. Але попри закриття клубу у березні таки відбудуться заплановані раніше події. Концерт гурту "Мері", стенд-ап виступи та два концерти шоу "Вар'ятів"

Щодо відомої скульптури Пабло Пікассо при вході в клуб, яку встановили ще 11 років тому, то її Роман Кравчишин планує забрати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що власники кількох нічних клубів і стрип-барів у Львові отримали в оренду понад 420 м2 Львівського палацу мистецтв.

Також "Знай.ua" писав, що українці отримають субсидії за новою схемою: хто залишиться за бортом, а кому - готувати документи, відео