У Львові сталося страшна НП, чоловік вчадів у власній квартирі.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Львова.

У понеділок, 17 лютого о 06:37 до Служби порятунку надійшов виклик про пожежу на вулиці Чупринки, 8. На місце пригоди оперативно прибули рятувальники ДСНС. Вони встановили, що пожежа виникла у квартирі на другому поверсі чотириповерхового житлового будинку.

Ілюстративне фото

Рятувальники приступили до боротьби з вогнем та виявили у квартирі її власника, 1928 року народження. Вони винесли потерпілого на свіже повітря про те чоловік від отруєння продуктами горіння помер.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пожежникам вдалося локалізувати вогнище 06:37 та ліквідували о 06:58. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 4 кв. м.

Наразі фахівці встановлюють всі обставини та причина виникнення займання.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Харкові по вулиці Целіноградська 44 сталася пожежа у п'ятиповерховому гуртожитку коледжу державного університету телекомунікацій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у жахливій пожежі в коледжі Одеси загинула викладачка, є зниклі без вести.