Мер Львова Андрій Садовий заявив про готовність прийняти у місті Папу Римського Франциска.

Папа Римський Франциск, скріншот відео
Папа Римський Франциск, скріншот відео

Про це повідомляє "Духовна велич Львова" з посиланням на коментар міського голови.

Варто нагадати, що в суботу, 8 лютого, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Папою Римським Франциском. Глава держави підкреслив, що українські Церкви відіграють надзвичайно важливу роль у поширенні правди та розвитку суспільства і підкреслив, що Папу Франциска з нетерпінням чекають в Україні, де він має надзвичайно велику підтримку та довіру.

"Я його запросив до України і впевнений, що Він буде в Україні – не тільки в столиці. Я сказав, що для того, щоб до кінця зрозуміти, що у нас відбувається на Сході, треба їхати на Схід", – заявив глава держави після зустрічі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зеленський вручив Папі Римському презент, фото: прес-служба ОПУ
Зеленський вручив Папі Римському презент, фото: прес-служба ОПУ

Мер Львова Андрій Садовий підтримав запрошення Президента України і зазначив, що Львів готовий бути тим містом, куди може приїхати Папа, - окрім столиці та Сходу країни.

"Ми завжди раді вітати Папу Франциска у Львові. Досвід прийому гостей такого рівня є, адже 20 років тому вже зустрічали Івана-Павла ІІ. Більше мільйона вірян долучились тоді до спільної молитви. Для нас це велика честь і радість. Запрошуємо до Львова і сподіваємось на спільну молитву за мир в Україні", – відзначив Андрій Садовий.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український президент Володимир Зеленський, під час офіційного візиту до Ватикану, подарував Папі Римському Франциску вельми незвичайний презент. Тепер Папа зможе насолодитися кутею зі святкового керамічного посуду.

Як повідомляв Знай.uа Юлія Мендель знайшла чим зайнятися з Оленою Зеленської перед зустріччю з Папою Римським.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський довів до істерики Папу Римського.