Сьогодні, у четвер, 6 лютого, до Львова із офіційним візитом прибула міністр освіти і науки України Ганна Новосад. Про це розповіли в інформаційному агентстві Galnet.

Як зазначається, чиновниця провела зустріч із керівниками шкіл Львова, Дрогобича і Стрия, під час якої обговорила «Фінансову анатомію шкіл». Крім того, на зустрічі присутня заступниця Новосад – Людмила Мандзій, яка донедавна очолювала Департамент освіти і науки ЛОДА.

Фото: Galnet

Зокрема, темою обговорення стали проблеми та переваги переходу шкіл до фінансової автономії, а також фактори, які заважають прозорому звітуванню шкіл про кошти та матеріальні надходження.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Після цієї зустрічі Новосад має оглянути новий освітній простір в Ліцеї імені Івана Пулюя, цей візит заплановано на 12:30.

З ліцею міністр вирушить до Центру Митрополита Андрія Шептицького, де обговорить із педагогами професійні навички вчителів.

Нагадаємо, Зеленський мчить до Львова з портфелем для губернатора, хто сяде в крісло зі скандалом звільненого Мальського.

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни поспішали зробити покупки перед Різдвом.

Також портал Знай.ua писав, що у складі улюбленого продукту українців виявили небезпечні речовини.