У четвер, 6 лютого, у Львові хмари затримаються, і не розійдуться до вечора. Сніг, який почнеться вдень, перетвориться в дощ. При цьому землю покриє крижана кірка, яка ускладнить рух на дорогах. Про це попередили на погодному сайті Sinoptik.

Температура повітря в цей день опуститься нижче 5 градусів морозу, і вночі трохи потеплішає – до нуля градусів.

Як повідомляється, найтеплішим цей день, 6 лютого, у Львові був в 2004 році, тоді прогрілося до 10 градусів тепла. А найхолоднішим – у 2005 році, тоді промерзла до 20 градусів нижче нуля.

Погода в Україні 6 лютого, Укргідрометцентр

За православними традиціями, в цей день вшановували преподобну Ксенію. Вважалося, що після Ксенії зима «переломлювалася» у бік весни. По тому, якою була погода 6 лютого, помічали, якою буде майбутня весна – якщо тепло і сонячно, то й весна такою ж буде. Однак, якщо у цей день йшов сніг і гуляла заметіль, то швидкої весни можна не чекати – домашня скотина встигне з'їсти весь корм, поки виросте новий. Тепло і сонячної весни також очікували, якщо не було сильного вітру і дощу.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, хоча і раніше був деякий список платних медичних послуг, але після медичної реформи він помітно розширився. За багато послуг українцям доведеться доплачувати. Хто, як і за що вимагає оплати і чому не платить держава.

Також Знай.uа писав, що студенти тепер можуть отримати зарплату і стипендію. Однак просто так її отримати буде неможливо. Доведеться гарненько попрацювати і така можливість є не у всіх.

Нагадаємо, в Україні вже дорожчає найнеобхідніше, скоро подорожчає і повітря. Але поки тільки піднімають тарифи на воду. Скільки доведеться платити, читайте в статті.