У Львові підлітки влаштували собі небезпечні розваги, від одного погляду на які стигне кров. Про це повідомив Ігор Зінкевич на сторінці громадської організації "Варта-1" у соціальній мережі Facebook.

Як зазначають автори посту, діти, не турбуючись про власну безпеку, прогулюються краєм даху багатоповерхівки по вулиці Масарика, 2. Крім того, вони наважилися посидіти на краєчку даху, звісивши донизу ноги.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Скрін, Варта-1

«А потім вічна пам'ять ангелику. Та відпарити по жопі так, щоб місяць сісти не могли. Їм не по 5 років що не розуміють куди лізуть», «Жах... Від одного перегляду ноги терпнуть...», «І нічого з тим не зробиш! І батьків не варто звинувачувати!», - зазначають у коментарях до допису львів’яни.

«Я таке спостерігала, викликала поліцію. Їхали 40 хвилин. За цей час встигли власними силами забрати дітей з даху. Треба негайно реагувати, може статися непоправиме», «Хіба мама винувата, що дитина дурнувата?! Насправді, шкода лише батьків, які лише від побаченого, що чадо на даху, можуть посивіти - не кажучи, що буде, як дитина зірветься з тої висоти... А тих гімн*ків не шкода зовсім - от надавати по с*аці і на виправні роботи - щоб з жиру не бісилися!», - додають обурені городяни.

Нагадаємо, працівник вказав на небезпеку в роботі за кордоном.

Як повідомляв Знай.uа , панацея від депресії: пустотливий пес чіплявся до господині під час заняття спортом.

Також Знай.uа писав, що працівникам відкриє двері омріяна країна, яка дасть фору не тільки Польщі.