На Львівщині зростає кількість злочинців, які торгують смертю - так упродовж 2019 року у Львові та області на 25,1% (відносно 2018 року) збільшилася кількість злочинів у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Поліція Львівщини, фото: Уніан
Поліція Львівщини, фото: Уніан

Про це інформує Головне управління статистики у Львівській області.

"У сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин зареєстровано 877 злочинів, що на 25,1% більше відносно 2018 року", – сказано в повідомленні.

У Львові зросла кількість наркоторговців, фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Загалом упродовж минулого року на Львівщині правоохоронцями зафіксовано 26,1 тисячі кримінальних правопорушень, що на 1,2% більше порівняно з 2018 роком. Більше половини злочинів у 2019 році було вчинено проти власності – 58,9% (15360 злочинів), проти життя та здоров’я особи – 11,6%.

Серед правопорушників 2,4% становили неповнолітні особи, 66,6% – молодь у віці 18-39 років.

Нагадаємо, у Львові таксист-наркоман тримає в страху усе місто: "Робить це тільки ночами".

Також Знай.uа писав про те, що своїй сторінці у Фейсбук депутат міської ради Львова і активіст Ігор Зінкевич повідомив, що з Львівського дитячого будинку зникли двоє підлітків.

Як повідомляв Знай.uа, на Харківщині поліцейський відзначився геройським вчинком і потрапив на ніж до злочинця - правоохоронець обміняв себе на заручницю, яку захопив псих зі зброєю.