У Львові у вівторок, 4 лютого, в одному з торгових центрів влаштували стрілянину, в результаті якої постраждало майно ТРЦ. Про це стало відомо з повідомлення голови громадської організації "Варта 1" Ігоря Зінкевича, який опублікував на своїй сторінці в соцмережі Facebook відповідне відео.

Як повідомляється, стрілянину в торговому центрі "Форум" увечері, близько 18:45, влаштував чоловік із пневматичною зброєю. Він цілився у відвідувачів магазинів і вітрини, але, на щастя, ні в кого не влучив.

За словами Зінкевича, стрілка зуміли затримати прибулі на місце події правоохоронці. Припускають, що причиною такої поведінки чоловіка могли стати особисті негаразди – він нібито посварився з дівчиною.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Dinsdag 4 februari 2020

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В прес-службі Національної поліції області розповіли, що зловмисника затримали співробітники Державної служби охорони, які прибули за викликом кнопки тривоги, і доставили у Галицький відділ поліції.

Особистість 23-річного місцевого жителя вже встановлена, йому загрожує суд за статтею "хуліганство".

Нагадаємо, що у світовому суді російського Новокузнецька місцевий житель влаштував стрілянину через несправедливого, на його думку, рішення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біля нічного клубу в Канзас-Сіті бойовик відкрив вогонь по людям.

Також Знай.uа писав, що на заході Сполучених Штатів Америки, в штаті Юта, де раніше відбулася стрілянина біля одного з місцевих навчальних закладів, сталася нова трагедія.