На Львівщині щосили змагаються з епідемією грипу, яка лютує в області і вражає насамперед дітей дошкільного та шкільного віку.

До кінця поточного тижня, з 5 по 7 лютого, заняття в 15 школах через низький рівень відвідуваності вирішили призупинити.

Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

У повідомленні уточнюють, що призупинено навчання в школах №9, 23, 29, 48, 62, 67, 70, 71, 72, 77, "Дивосвіт", навчально-виховному комплексі "ЙШОВ", гімназії "Провесінь", Ліцеї міжнародних відносин ім. Стуса та Львівському художньому ліцеї.

У Львові на карантин зачинили десятки шкіл, Ілюстративне фото

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У понеділок, 3 лютого, до кінця тижня призупинили навчання у школах №1, 4, 22, 30, 40, 43, 44, 47, 54, 66, 78, 81, 87, "Лідер" і в початковій школі "Дзвіночок". А в навчальних закладах №33 та №53 ще з минулого тижня призупинено навчальний процес. Коли діти повернуться до занять, наразі невідомо.

"В двох школах було припинено навчання на минулому тижні. Вчора у 15 навчальних закладах було призупинено навчання, сьогодні - ще 15-ти. Щодо ситуації в дитячих садках міста, то кількість хворих значно менша (близько 7%), тому необхідності припиняти в них навчання немає", - відзначили в управлінні освіти.

Нагадаємо, в Одесі через епідемію у китайському місті Ухань коронавірусу ринок "7 кілометр" візьмуть під особливий контроль.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні, який мав пройти 13-15 березня в Нанкіні (Китай), перенесено на 2021 рік

Також Знай.uа" писав, про те, як захистити себе від нового вірусу.