Жителів Львівської та Івано-Франківської областей попередили про загрозу стихійного лиха, яке не раз завдавало потужного удару по регіонах.

Тривожні подробиці повідомляє український Гідрометцентр.

"У зв’язку з відлигою та опадами на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська області), Прута, Сірета очікується формування паводку з поступовими підйомами рівнів води. Рівень води може піднятись на 0,3-1 метр. А на гірських притоках Дністра і Прута можливий льодохід, на окремих ділянках – утворення заторів льоду з різкими коливаннями води", - кажуть синоптики.

Паводки на Львівщині, фото: Галич-Інфо

Місцевих жителів просять бути максимально обережними, не панікувати та утриматися від походів у гори та від поїздок автотранспортом у найближчі дні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, синоптики не на жарт стривожилися, в українських Карпатах почався сніголавинный сезон. Рятувальники вже встигли попередити місцевих жителів і туристів.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Прип'яті повернулися додому заради особливого подарунка для міста.

Також Знай. ua писав, що показали добірку містичних фото з минулого.