У Львові взялися за знесення незаконно встановлених кіосків. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook міський голова Андрій Садовий.

«Ілюстрація: маленька перемога сьогоднішнього дня. Ще зранку на площі Двірцевій був МАФ. Вже нема. До ранку все сміття приберуть, і площа буде чистою. І це тільки початок...», - написав мер міста.

Однак думки містян з цього приводу розділилися.

«Як на мене, то досить непогано він виглядав і стояв десятки років», - написав один із коментаторів. «На Драгоманова забирають кіоск, де працював швець... тепер все багаті, взуваються в Хумані», - додав інший.

«Хороший старт, так тримати! В тому ж дусі і по цілому місту!», «Файно є, там ще тих мафів не початий край роботи», «Ще електроопори поміняти, бо падають на автомобілі і громадський транспорт. Вибачте, страшно якось», - зазначають інші.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

«Початок в 2020-му? Вчасно», - дивуються львівяни, натякаючи на вибори міського голови.

«Цікава ситуація з мафами із їжею без води та каналізації. Шаурма по-львівськи та кава з молоком (особливо літом) в газетних кіосках. Такий собі львівський fast foods...», - нагадують городяни.

Скрін Facebook, Андрій Садовий

«Це не старт і не початок, це перерозподіл. Початок почнеться тоді, коло почнуть відрубувати пальці на тих руках, які ставили підписи на дозвільних документах та звільняти з роботи тих, хто мав це контролювати», - впевнені вони.

«Підтримую однозначно. Треба рухатися в цивілізованому напрямку, а не дозволяти Шанхай. Діяльність підприємців переводити у новий формат...», «Це добре...але ще багато дешевих забігайлівок для алкашні....антисанітарія...сморід і підозрілі типи кругом напідпитку...», - звертають увагу мера містяни.

«А що з людиною, яка працювала і спланувала податки з цього мафу?», - цікавляться небайдужі.

Нагадаємо, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.