Днями мер Львова Андрій Садовий анонсував грандіозні плани, які стосуються розбудови столиці Галичини, - у місті з'явиться нова вулиця, яка буде сполучати Угорську з Луганською.

Андрій Садовий, фото: То є Львів
Андрій Садовий, фото: То є Львів

Про це повідомляє офіційний сайт Львівської міської ради.

У повідомленні констатують, що виконком Львівської міськради надав "Львівавтодору" функції замовника на проектування і будівництво робіт.

У Львові збудують нову вулицю, фото: То є Львів

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Проект передбачає будівництво нової вулиці в районі колишнього заводу "Полярон". Де саме вона з’єднає Угорську з Луганською, визначиться під час проектування. Наразі відомо лише те, що нова вулиця матиме велосмугу та тротуари.

Нагадаємо, у центрі Львова збираються побудувати підземний паркінг, однак будівництво тимчасово відклали, - у Садового поки що замовчують терміни.