Мер Львові Андрій Садовий відсвяткував Різдво у родинному колі та привітав містян з народженням Христовим на своїй сторінці у Іnstagram.

"Перша зірка сповіщає, що Син Божий народився. Славімо ж Його! Вітаємо з Різдвом!", - написав Садовий під сімейним фото.

Фото з Іnstagram

На кадрах мер Львова відзначає Різдво за багатим столом разом із дружиною та трьома дітьми, уся родина вбрана у вишиванки з українською символікою.

Львів'яни засипали градоначальника привітаннями у відповідь.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот Іnstagram

Одна із користувачів задала мерові каверзне питання, чи святкував він католицьке Різдво 25 грудня.

"То все таки якого числа Ви святкуєте 25 чи 7. Чи двічі святкуєте Різдво", - написала львів'янка, однак її запитання залишилося без відповіді.

Нагадаємо, у Львові до приїзду міського голови Львова Андрія Садового дорогу, де проводився ремонт, показушно готують до огляду.

Як повідомляв портал Знай.uа , у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичної підземкою.