Львівяни яскраво прожили 2019 рік, життя їхнього рідного міста було сповнене найрізноманітніших подій. Автори сайту 032.ua вирішили зобразити найкурйозніші випадки у фотожабах, використавши відомий «котячий» інтернет-мем «Йой, най буде».

Фото: 032.ua

Ціни на проїзд у тролейбусах та трамваях підвищилися у Львові з 15 січня, не зважаючи на протести місцевих мешканців. Відтепер він коштує 7 гривень, якщо придбати квиток у водія, або 6 гривень, якщо купувати заздалегідь.

Фото: 032.ua

Проїзд у маршрутних автобусах також подорожчає у 2020 році, аж до 8 гривень. Громадські обговорення проекту тягнуться ще з листопада минулого року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: 032.ua

Серед обіцянок міської влади – життєво необхідне для міста будівництво сміттєпереробного заводу. Однак, не зважаючи на вимоги містян дотримуватися принципів екологічної безпеки, завод планують розмістити у межах міста, на вулиці Пластовій, а не на його околицях.

Фото: 032.ua

Крім того, у місті вже кілька років поспіль обіцяють запровадити єдиний електронний квиток на проїзд, проте далі обіцянок розмови не йдуть.

Фото: 032.ua

Ще одна суперечлива ідея міської влади – надати сесійній залі історичного вигляду. На цей проект хочуть витратити понад 10 мільйонів гривень з міського бюджету.

Фото: 032.ua

Спроба мера Львова Андрія Садового стати президентом України на виборах 2019 року та його повернення у крісло міського голови також зобразили фотожабою.

Фото: 032.ua

Так само посміялися львів’яни з суду над Садовим, якому Спеціалізована антикорупційна прокуратура висунула підозру у зловживанні владою та вимагала заставу у 50 млн грн. У Вищому антикорупційному суді заставу зменшили до 1 млн 56 тис. грн, а потім скасували і її, відпустивши мера під особисте зобов’язання.

Фото: 032.ua

Танці напівоголеної моделі на столі у Палаці Потоцьких також висміяли фотожабою, оскільки ця подія неабияк розізлила і обурила львів’ян.

Фото: 032.ua

Також дісталося владі Львова за стриптиз-клуб, який відкрили просто у неї під носом – на площі Ринок. Заклад штрафували за працівників без належного оформлення, а священик Юрій Бойко виступив із осудливою промовою. Натомість міська влада пообіцяла відкрити у приміщенні стриптиз-клубу медіатеку.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.