Колишня "радикалка" Наталія Гевак придбала приміщення в центрі Жовкви, що на Львівщині майже за 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє "Львівський портал".

Наталія Гевак, яка у 2015 році мала намір потрапити у Жовківську міську раду від Радикальної партії Олега Ляшка придбала на аукціоні нежитлове приміщення у центрі міста за 1.8 мільйона гривень.

Колишня радикалка Наталія Гевак придбала нежитлове приміщення


Це приміщення не використовували близько двох років, тому міська рада Жовкви виставила його на аукціон. Це приміщення розташоване на вулиці Львівській, 30 та знаходиться у двоповерховому будинку. Стартова ціна цього об'єкта була 212 040 гривень.

Колишня радикалка Наталія Гевак придбала нежитлове приміщення


20 січня на аукціоні змагалися 39 учасників, але приміщення дісталося колишній "радикалці" Наталії Гевак. Наразі Жовківська міська рада готується до підписання з нею договору.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Міська рада готується до підписання договору

Нагадаємо, Ляшко необережно пожартував про сутичку з Герусом: "Зникли труси".

Як повідомляв Знай. ua, прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.

Також Знай. ua писав, що головного радикала України Олега Ляшка закидали презервативами з вазеліном активісти громадського руху "Вирок". Сталося це під будівлею Бориспільського міського районного суду.