Львівські активісти змусили водія маршрутки вибачитися перед волонтеркою. Водій проігнорував зауваження вимкнути російську музику і ображав жінку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Четверта студія".

У Львові активісти записали на відео вибачення водія маршрутки, який проігнорував зауваження вимкнути російську музику і ображав львівську волонтерку.

Таке відео активісти записали після того, як волонтерка Світлана Сидоренко описала на своїй сторінці ситуацію, в якій водій маршрутки №140 проігнорував її зауваження вимкнути російську музику і, крім цього, образив її.

вибачення водія за російську музику

Нещодавно відома львівська волонтерка Svitlana Sydorenko описала на своїй сторінці ситуацію, в якій водій маршрутки №140 проігнорував її зауваження вимкнути російську музику і, крім цього, образив її (докладніше про подію - http://bit.ly/2FPhquJ) Ми знайшли цього водія і цивілізовано пояснили йому, що така поведінка є неприпустимою. Водій визнав свою провину (за що йому повага), вибачився перед пані Світланою за свою поведінку та пообіцяв, що в його маршрутці більше не буде грати музика мовою окупанта. Ми і надалі будемо пильно стежити за недопущенням образи честі і гідності українських волонтерів і воїнів, стояти на захисті нашої мови та українських цінностей!

Geplaatst door Суспільство майбутнього Львів op Woensdag 15 januari 2020


Світлана Сидоренко розповіла, як водій автобуса №140 Городок-Львів ображав її.

"Чую по радіо якась передача. Не слухаю, але дуже вже голосно. Тому й чути. Потім клац і “…. вадітєль, нажмі на тормоза… “. Я промовчала, подумала, що то якась реклама. І так одна пісня, друга. Я кажу водію, що це громадський транспорт і якщо водій любить слухати російську пісню/попсу, то більше пасує слухати вдома", - написала волонтерка.

Світлана Сидоренко

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще


“А ти мені будеш вказувати що маю слухати?! Закрийся і сиди там! Що хочу то й включаю!”– розізлився водій.

“Наші брати і сестри вмирають за нашу мову і землю, а ви підтримуєте агресора. А якщо не вірите, то ще можете спробувати поїхати і самому побачити” – каже волонтерка водію.

Водій маршрутки


“Закрий свою морду! Чуєш, закрий морду! Я вже своє віддав! Буде мені тут казати що маю слухати”, – відповів водій волонтерці, коли вона виходила з маршрутки.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.