Львівський пенсіонер вирішив наздогнати маршрутне таксі, і заради своєї мети не побоявся перетнути шестисмугову трасу. Про це розповіли у пабліку “РАГУlive” у соціальній мережі Facebook.

За словами автора відео, користувача Андрія Заблоцького, дідусь, порушуючи всі правила дорожнього руху, перебіг дорогу у невстановленому для цього місці на вулиці Городоцькій.

«Перехід шести смуг руху із зупинкою маршрутки на вулиці Городоцькій. Місія здійсненна», — зазначив автор посту, додавши, що підземний пішохідний переход – лише в 70 метрах від місця порушення.

Діда не зупинило ні те, що він порушує правила, ані те, що автомобілі рухаються дорогою досить швидко.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Facebook

«От тому я купила реєстратор, але через таких дебілів можна піти в сторону в чужу полосу і наробити біди», «Це жесть - людина деколи не задумується над тим, що ризикує своїм життям, але може зробити біду і іншим людям, наприклад водіям», - коментують львівяни.

«От ті літні люди не те, що себе наражають на небезпеку... Інколи робиш зауваження, то у відповідь чуєш: «Доживеш до моїх літ, то зрозумієш, як важко ходити», от тих лишніх 10-15 метрів до переходу», - додають коментатори.

«Та грець із тим дурним старим, а не дай Бог попаде під колеса автомобіля, що не встиг зреагувати, так водію все життя попаскудить», «Дідо, можливо, безсмертний, - машину розіб’є, встане і піде на свою маршрутку», «Біжить, аж гай шумить», «А потім в маршрутці скаже «поступися місцем пенсіонеру»», «Там вже не один бігун на той світ пішов, але це не зменшує їх кількість», - обурюються містяни.

Нагадаємо, під Львовом маршрутник і пасажир влаштували дике махалово, причина вас розсмішить.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро знову повернеться до жетонами: що сталося з картками.